perjantai 18. huhtikuuta 2014

INFAMOUS SECOND SON (PS4)

Ensimmäinen kunnon peli tuli hankittua PlayStation 4:lle inFAMOUS Second Sonin muodossa.

Kahta aikaisempaa inFAMOUSta olen myös pelannut PS3:lla ja tämä on näistä ehdottomasti paras.
Grafiikka on todella nättiä. Varsinkin valaistus on toteutettu hienosti sekä efektit näyttävät komeilta. Peli pyörii tasaisesti, vain jos ruudulla räjähtelee ja tapahtuu paljon, nytkähtelee ruudunpäivitys vähän. Tätä tapahtuu vain harvoin.

Pelattavuus on oikeastaan tuttua jo aikaisemmista osista. Nyt käytössä on sähkövoiman sijaan neljä erilaista voimaa. Aluksi käytössä on savuvoima, jolla pystyy tekemään perus tarkkuuslaukauksia ja ampumaan raketteja. Myöhemmin käyttöön saadaan muun muassa neonvoima, joka on mun mielestä näyttävin voimista.

Second Sonissa on myös karmasysteemi, mikä on tuttu aikaisemmastakin pelistä. Välillä joudutaan tekemään valintoja hyvän ja pahan välillä. Pahaa karmaa saa myös aiheuttamalla pahennusta kaupungilla. Hyvää karmaa saa pelastamalla ihmisiä ja välttämällä siviilien vahingoittamista. Karma vaikuttaa myös pelin loppuratkaisuun sekä joitain voimapäivityksiä saa vain pelaamalla pahana/hyvänä.

Pelin avoimessa kaupungissa Seattlessa voi myös tehdä sivutehtäviä ja kerätä sirpaleita, joilla voi päivitellä voimia. Sivutehtävät vaan rupeavat pidemmän päälle toistamaan itseään. Näihin olisin toivonut enemmän vaihtelua.

Second Son on PS4:en ehdottomasti paras ja näyttävin peli tällä hetkellä.

Arvosana: 8,5/10

Pelistä hankin Collector's Edition version, jossa mukana tuli kaikenlaista tavaraa. Samanlainen pipo, mitä päähahmo Delsin käyttää, pinssejä, pullonavaaja sekä keräilykolikko. Pelin voi myös pukea mukana tulleeseen pikkuiseen huppariin, mikä on kyllä todella turha lisä. :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti