torstai 17. heinäkuuta 2014

POKÉMON X (3DS)

Aikaisempi kokemukseni Pokemoneista sijoittuu lähinnä ala-asteelle. Yli 15 vuotta sitten tuli katsottua tv-sarjaa sekä keräiltyä jonkun verran Pokemon kortteja. Itse peleistä ei ole ollenkaan kokemusta ja nyt oli aika kokeilla, miltä se Pokemon maistuu näin aikuisena.

Alkuhetket menivät pitkälti ihmetellessä kaikkea. Peli ei mun mielestä opastanut kaikkia pelin saloja, joten nyt kun peliä on lähes 20 tuntia takana, tulee vieläkin uusia asioita eteen. Ahaa, täällä on tällainenkin ominaisuus, näinkin voi tehdä. Pokemon veteraaneille ei tietenkään tule asiat uutena, mutta näin aloittelijana ihmeteltävää riittää.

Graafisesti peli on ihan nätti ottaen huomioon 3DS:n tehot. Varsinkin taistelut ovat mukavaa katseltavaa. Taisteluanimaatioita katselee mielellään, eikä niihin ole vielä kyllästynyt. Tuovat mieleen tv-sarjan. Kamera liikkuu taisteluiden aikana, mikä lisää tunnelmaa. 3D efekti on käytössä lähinnä vain taisteluiden aikana, mutta sen ollessa päällä ruudunpäivitys tahmaa. En muutenkaan ole suuri 3D:n fani, niin efekti on muutenkin pois päältä.

Nettipeliin en ole vielä syventynyt. Ajattelin ensin pelailla seikkailun läpi ja sitten koittaa muiden ihmisten kanssa taistelua. Luultavasti turpiin tulee ja lujaa. :D Muutama Pokemon on kuitenkin tullut vaihdettua ihmisten kanssa.

Seikkailu koukuttaa ja uusia Pokemoneja on mukava tavata ja pyydystellä. Pitää myös harkita syksyllä ilmestyvien Omega Ruby ja Alpha Sapphire uusioversioiden hankintaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti