tiistai 8. heinäkuuta 2014

UUDET KUULOKKEET (AUDIO TECHNICA ATH-M50x)

Tuli uudet kuulokkeet hankittua. Tällä kertaa päädyin hankkimaan Audio Technican ATH-M50x kuulokkeet. CDONista tilasin ja hintaa kertyi 127,2€, kun käytin 20% alennustarjouksen.

Aikaisemmat ATH-M50 mallin kuulokkeethan ovat olleet todella suosittuja ja tähän uuteen malliin ei ole ihmeitä lähdetty tekemään, sillä mitäpä sitä toimivaa muuttamaan. Uutena on kuitenkin tullut irroitettava johto, joka on hyvä juttu. Mukana tuli 3 erilaista johtoa. Mobiilikäyttöön hyvä 1,2 metrinen suora johto, 3 metrin suora johto sekä 1,2 metrin kierrejohto. Johdot tuntuvat laadukkailta ja ovat melko paksuja, kun on tottunut nappikuulokkeiden ohkaisiin johtoihin. :)

Rakenne on laadukas. Kuulokkeet eivät natise taivutettaessa ja uskon, että nämä kestävät kovaakin käyttöä. Korvakupit kääntyvät lähes joka suuntaan ja kuulokkeet saa taitettua pienempään tilaan kuljetusta varten. Mukana tuli myös oma kuljetuspussukka. 

Ääni näissä on ainakin omaan korvaan todella hyvä. Varsinkin basso on todella napakka, eikä peitä alleen muita ääniä. Enempää en oikein osaa luonnehtia, mutta eiköhän kiinnostuneille netistä löydy paljon käyttökokemuksia.

Päässä kuulokkeet ovat mukavimmasta päästä. Omat korvat eivät kipeytyneet pidemmässäkään kuuntelusessiossa. Ovaalin muotoiset korvakupit auttavat tässä, sillä ne mukailevat korvan muotoa. Monissa kuulokkeissa näkee pyöreitä korvakuppeja, jolloin osa korvasta jää ulkopuolelle.

Suosittelen lämpimästi näitä kuulokkeita!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti