maanantai 23. helmikuuta 2015

LUIGI'S MANSION 2 - WHO YOU GONNA CALL? (3DS)

3DS käteen ja Luigin kanssa haamuja metsästämään. Ensimmäinen Luigi's Mansion julkaistiin aikanaan Gamecubelle ja jatko-osa saapui 3DS:lle vuonna 2013.

Kuu on sirpaloitunut viiteen osaan ja tämän myötä ennen niin kiltit haamut ovat muuttuneet tuhmiksi ja vihamielisiksi. Tohtori Gadd kutsuu Luigin apuun ja tästä alkaa kummitusjahti läpi viiden erilaisen kartanon ja rakennuksen. Luigi saa avukseen uuden Poltergust 5000 -aaveimurin ja siihen pari näppärää lisäosaa: taskulampun ja pimeävalon, jolla voi paljastaa näkymättömiä esineitä. Taskulamppua väläyttämällä kummitukset menevät tainnoksiin ja näin ne voi imuroida parempaan talteen.

Luigin ohjaus toimii pääosin hyvin, mutta imuroidessa haamuja tai taskulamppua väläyttäsessä Luigi ei pysty kääntymään, joka välillä tuotti vaikeuksia. Luigi on myös oikein sympaattinen hahmo. Välillä hyräilee taustamusiikin tahtiin tai säikkyy asioita.

Jokainen kartano/rakennus on erilainen ja täynnä piilotettuja paikkoja sekä aarteita. Huoneet tulevat tutuiksi, sillä niitä saatetaan kierrellä useammassa tehtävässä.

Graafiikoiltaan peli on oikein nätti, yksi 3DS:n hienoimmista ehdottomasti. 3D efektit ovat myös hyvin toteutettuja.

Peli oli oikein mukava kokemus ja hupia riittää ihan mukavasti. Jos haluaa kaikki salaisuudet ja aarteet metsästää, niin varmasti saa kulutettua yli 15 tuntia. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, mikäli 3DS löytyy hyllystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti