perjantai 13. helmikuuta 2015

NEW NINTENDO 3DS

Tällainen hassusti nimetty konsoli New 3DS saapui tänään.



Tänään siis oli uuden 3DS mallin julkaisu ja niitähän julkaistiin kaksi eri mallia, normaali ja XL. Itse hankin normaalikokoisen.

Uutta tässä mallissa on muunmuassa parempi 3D efekti. Konsolissa on kamera joka seuraa pään liikkeitä ja näin ollen 3D pysyy skarppina, eikä hajoa niin helposti. Vanhassa mallissa jos päätä liikutti vähänkin, niin efekti hajosi heti. Uusia näppäimiä on myös tullut. Kaksi lisää olkanäppäintä, ZL ja ZR, sekä C Stick ohjaustappi, jolla voi ohjata pelistä riippuen esimerkiksi kameraa. Pelikasetin paikka on myös siirtynyt ylhäältä laitteen pohjaan.

Pienemmässä mallissa on lisäksi erikoisuutena vaihdettavat kansilevyt. Itse hankin tuollaiset puuta mukailevat, jotka näyttävät ja tuntuvat varsin mainioilta. Myös SNES teemaiset värilliset näppäimet löytyvät ainoastaan pienemmästä mallista.

Takapuoli. Jos muistikorttiin haluaa päästä käsiksi, joutuu
aukaisemaan kuvassakin näkyvät kaksi ruuvia
Muutenkin laitteen laatu vaikuttaa paljon jämäkämmältä ja laadukkaammalta, kuin omassa vanhassa XL mallissa. Ei nitise eikä natise. Pienempi näyttökään ei ole haitannut. Kuva on itseasiassa vähän parempi, kun kuvaa ei venytetä niin isoksi.

Näin ensituntumalta olen tyytyväinen laitteeseen ja ehkä nyt voi 3D efektiäkin käyttää enemmän.

New 3DS on aukinaisenakin varsin tyylikkään näköinen.
Virtanäppäin ja pelikasetin paikka ovat nyt pohjassa.
SNES teemaiset näppäimet sekä C-Stick.

1 kommentti: